Įdarui: 150 g maskarponės sūrio 2 šaukštai smulkaus cukraus 1 šaukštelis vanilės ekstrakto Vaisiai (bananai, abrikosai, mandarinai, obuoliai ir kiti)
Sausus ingredientus sumaišome tarpusavyje taip pat ir skystus. Vėliau juos sujungiame kartu ir minkome tešlą. Tešlą reikia minkyti ilgai, nemažiau 5 minučių. Tešla turi gautis minkšta ir elastinga. Paliekame padvigubėti apie valandą laiko.
Tešlą padaliname į keturias dalis, kur kiekvieną jų iškočiojame. Dedame įkepimo formą, pabarstytą miltais. Paliekame dar pakilti 15 minučių.
Sumaišome maskarponės sūrį su cukraus pudra bei vanilės ekstraktu. Padaliname ant kiekvienos tešlos gabaliuko ir paskirstom ant paviršiaus. Vaisius supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir išdėliojame ant picų.
Kepame orkaitėje 13 - 15 minučių esant 200 C temperatūrai.
Autorius: Gertrūda
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
250 gramų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
150 mililitrų vandens (šiltas)
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
3 gramai mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: 150 g maskarponės sūrio 2 šaukštai smulkaus cukraus 1 šaukštelis vanilės ekstrakto Vaisiai (bananai, abrikosai, mandarinai, obuoliai ir kiti)
Sausus ingredientus sumaišome tarpusavyje taip pat ir skystus. Vėliau juos sujungiame kartu ir minkome tešlą. Tešlą reikia minkyti ilgai, nemažiau 5 minučių. Tešla turi gautis minkšta ir elastinga. Paliekame padvigubėti apie valandą laiko.
Tešlą padaliname į keturias dalis, kur kiekvieną jų iškočiojame. Dedame įkepimo formą, pabarstytą miltais. Paliekame dar pakilti 15 minučių.
Sumaišome maskarponės sūrį su cukraus pudra bei vanilės ekstraktu. Padaliname ant kiekvienos tešlos gabaliuko ir paskirstom ant paviršiaus. Vaisius supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir išdėliojame ant picų.
Kepame orkaitėje 13 - 15 minučių esant 200 C temperatūrai.