Apelsiną padalinam skiltelėmis. Šokoladą sulaužom, sudedam į indą, išlydome mikrobangų krosnelėje, įdedam šaukštą sviesto ir gerai išmaišom.
Imam po vieną apelsino skiltelę ir mirkome šokolade bei dedame ant folijos, pabarstome vaflių trupiniais (galima naudoti ir kokoso drožles). Atšaldome.
Autorius: Irena-anirtic
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų vaflių (lakštai, sumalti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsiną padalinam skiltelėmis. Šokoladą sulaužom, sudedam į indą, išlydome mikrobangų krosnelėje, įdedam šaukštą sviesto ir gerai išmaišom.
Imam po vieną apelsino skiltelę ir mirkome šokolade bei dedame ant folijos, pabarstome vaflių trupiniais (galima naudoti ir kokoso drožles). Atšaldome.