Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberti smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką, maišant pakepinti, kol suminkštės, bet neparus. Suberti nevirtus ryžius, maišant pakepinti, kol jie taps permatomi. Supilti vyną, maišant truputėlį pakaitinti, tada supilti sultinį, įdėti šafraną, gerai išmaišyti ir uždengti. Viską užvirinti ant vidutinės ugnies, tada ant mažiausios ugnies pavirti apie 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinėlę bei sutarkuotą sūrį ir nukelti nuo ugnies. Skanaus!
Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberti smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką, maišant pakepinti, kol suminkštės, bet neparus. Suberti nevirtus ryžius, maišant pakepinti, kol jie taps permatomi. Supilti vyną, maišant truputėlį pakaitinti, tada supilti sultinį, įdėti šafraną, gerai išmaišyti ir uždengti. Viską užvirinti ant vidutinės ugnies, tada ant mažiausios ugnies pavirti apie 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinėlę bei sutarkuotą sūrį ir nukelti nuo ugnies. Skanaus!