• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 240 gramų ryžių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite morkas. Morkas sutarkuokite ir pakepinkite svieste. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti kepintas morkas ir viską gerai išmaišyti. Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose. Maltinius tiekite su grietine.

Autorius: Dovilė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 240 gramų ryžių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite morkas. Morkas sutarkuokite ir pakepinkite svieste. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti kepintas morkas ir viską gerai išmaišyti. Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose. Maltinius tiekite su grietine.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų