Išvirti sultinį iš tarkuotų morkų, svogūnų galvų, žalumynų ir džiovintų grybų. Jaunas rūgštynes nuplauti, smulkiai supjaustyti, sudėti į puodą su šlakeliu aliejaus ir patroškinti savo sultyse. Atvėsinti. Pomidorus patroškinti atskirai svieste. Į daržovių sultinį sudėti rūgštynes ir toškintus pomidorus ir užvirinti.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
2 vienetai pomidorų pastos
600 gramų rūgštynių
1 vienetas svogūnų
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek žalumynų
4 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti sultinį iš tarkuotų morkų, svogūnų galvų, žalumynų ir džiovintų grybų. Jaunas rūgštynes nuplauti, smulkiai supjaustyti, sudėti į puodą su šlakeliu aliejaus ir patroškinti savo sultyse. Atvėsinti. Pomidorus patroškinti atskirai svieste. Į daržovių sultinį sudėti rūgštynes ir toškintus pomidorus ir užvirinti.