Smulkia tarka, smulkesne nei burokinė, sutarkuojam svogūną ir obuolį, greitai išmaišome su actu, kad nepajuostų obuolys. Sudedame cukrų, druską, grietinę ir išmaišome. Dedame ratu pomidorą, silkę ir į vidų sudedame padažą. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
1 vienetas obuolių
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas silkių
1 arbatinis šaukštelis acto
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkia tarka, smulkesne nei burokinė, sutarkuojam svogūną ir obuolį, greitai išmaišome su actu, kad nepajuostų obuolys. Sudedame cukrų, druską, grietinę ir išmaišome. Dedame ratu pomidorą, silkę ir į vidų sudedame padažą. Skanaus.