• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų paprikų
  • 300 gramų ryžių (Arborio)
  • 150 gramų svogūnų
  • 150 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
  • 100 gramų pieno (Parmezanas)
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 mililitrų sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių
  • 100 gramų kumpio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų paprikų
  • 300 gramų ryžių (Arborio)
  • 150 gramų svogūnų
  • 150 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
  • 100 gramų pieno (Parmezanas)
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 mililitrų sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių
  • 100 gramų kumpio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinkite smulkintą svogūną ant sviesto 4-5 min. Po to sudėkite ryžius ir pakepinkite dar 1 min. Supilkite vyną ir troškinkite pamaišant apie 1-2 min.
    Supilkite sultinį ir troškinkite apie 10 min.
    Užpilkite likusį (100 ml) sultinį, sudėkite smulkintą kumpį, dešrą, papriką ir kaitinkit apie 20 min. ant mažos ugnies. Po to įmaišykite sūrį.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų