INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virti grybai pakepinami aliejuje su lašinukais ir kvadratėliais pjaustytais svogūnais. Masei apkepus bei atvėsus, sumalame per mėsmalę, įmušame kiaušinius, beriame džiūvėsėlius, prieskonius. Suformuojame kotletus ir apkepame aliejuje.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virti grybai pakepinami aliejuje su lašinukais ir kvadratėliais pjaustytais svogūnais. Masei apkepus bei atvėsus, sumalame per mėsmalę, įmušame kiaušinius, beriame džiūvėsėlius, prieskonius. Suformuojame kotletus ir apkepame aliejuje.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI