• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų cukraus
  • 60 gramų lazdyno reišutų
  • 80 mililitrų pieno
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 60 gramų sviesto
  • 100 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lazdyno riešutus šiek tiek apkepinti sausoje keptuvėje.
    Tada riešutus su cukrumi susmulkinti blenderyje.
    Šokoladą supjaustyti nedideliais gabaliukais, sumaišyti su riešutų mase ir vėl sudėti į blenderį ir sumalti.
    Gautą masę užpilti pienu, sudėti sviestą ir užvirinti ant silpnos ugnies, pavirti 2-3 min. ir nuimti nuo ugnies. Supilti į stiklainį. Laikyti šaldytuve.

Autorius: Vaiva

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų cukraus
  • 60 gramų lazdyno reišutų
  • 80 mililitrų pieno
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 60 gramų sviesto
  • 100 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lazdyno riešutus šiek tiek apkepinti sausoje keptuvėje.
    Tada riešutus su cukrumi susmulkinti blenderyje.
    Šokoladą supjaustyti nedideliais gabaliukais, sumaišyti su riešutų mase ir vėl sudėti į blenderį ir sumalti.
    Gautą masę užpilti pienu, sudėti sviestą ir užvirinti ant silpnos ugnies, pavirti 2-3 min. ir nuimti nuo ugnies. Supilti į stiklainį. Laikyti šaldytuve.

Autorius: Vaiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų