Lazdyno riešutus šiek tiek apkepinti sausoje keptuvėje. Tada riešutus su cukrumi susmulkinti blenderyje. Šokoladą supjaustyti nedideliais gabaliukais, sumaišyti su riešutų mase ir vėl sudėti į blenderį ir sumalti. Gautą masę užpilti pienu, sudėti sviestą ir užvirinti ant silpnos ugnies, pavirti 2-3 min. ir nuimti nuo ugnies. Supilti į stiklainį. Laikyti šaldytuve.
Autorius: Vaiva
INGREDIENTAI:
40 gramų cukraus
60 gramų lazdyno reišutų
80 mililitrų pieno
100 gramų pieniško šokolado
60 gramų sviesto
100 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lazdyno riešutus šiek tiek apkepinti sausoje keptuvėje. Tada riešutus su cukrumi susmulkinti blenderyje. Šokoladą supjaustyti nedideliais gabaliukais, sumaišyti su riešutų mase ir vėl sudėti į blenderį ir sumalti. Gautą masę užpilti pienu, sudėti sviestą ir užvirinti ant silpnos ugnies, pavirti 2-3 min. ir nuimti nuo ugnies. Supilti į stiklainį. Laikyti šaldytuve.