• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 litro kopūstų (rauginti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos (jei trūksta)
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • 6 vienetai gudukų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį sultinį sudedame raugintus kopūstus, džiovintus kalpokus bei supjaustytus raugintus agurkėlius. Užvirus sultiniui, sumažiname ugnį ir pridengtame puode troškinameviską apie valandą, kol suminkštėja kopūstai bei grybai. Į pabaigą sumetame lauro lapeliuis, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Valgome su grietine.
    Skanaus ;)

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 litro kopūstų (rauginti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos (jei trūksta)
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • 6 vienetai gudukų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį sultinį sudedame raugintus kopūstus, džiovintus kalpokus bei supjaustytus raugintus agurkėlius. Užvirus sultiniui, sumažiname ugnį ir pridengtame puode troškinameviską apie valandą, kol suminkštėja kopūstai bei grybai. Į pabaigą sumetame lauro lapeliuis, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Valgome su grietine.
    Skanaus ;)

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų