• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 galva kopūstų (raudonasis)
  • 1 galva svogūnų (raudonasis)
  • 200 gramų vyniuogių
  • 300 gramų kopūstų (Pekino)
  • 100 mililitrų grietinės

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 galva kopūstų (raudonasis)
  • 1 galva svogūnų (raudonasis)
  • 200 gramų vyniuogių
  • 300 gramų kopūstų (Pekino)
  • 100 mililitrų grietinės

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą ir svogūną susmulkinti, vynuoges supjaustyti skrituliukais. Pekino kopūstą taip pat supjaustyti išilgai.
  2. Viską išmaišyti su grietine, pagardinti druska ir pipirais.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų