• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas rūgštynių (šviežios, raudonosios, gūželės)
  • 1 vienetas salotų (šviežios, Rocket, gūželės)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni, pjaustyti griežinėliais)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų feta sūrio
  • 100 gramų burokėlių (virti, pjaustyti plonomis skiltelėmis)
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas rūgštynių (šviežios, raudonosios, gūželės)
  • 1 vienetas salotų (šviežios, Rocket, gūželės)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni, pjaustyti griežinėliais)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų feta sūrio
  • 100 gramų burokėlių (virti, pjaustyti plonomis skiltelėmis)
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

    Taip pat reikės: raudonųjų greipfrutų minkštimo, be sėklų ir pertvarėlių.

    Supjaustykite fetos sūrį kubeliais, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite SANTA MARIA baziliku. Sudėkite salotas Rocket, daržoves, greifrutus ir fetos sūrį į lekštę. Likusį aliejų sumaišykite su citrinų sultimis ir užpilkite ant salotų. Pagardinkite juodaisiais arba rožiniais pipirais bei druska.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų