INGREDIENTAI:
- 4 vienetai apelsinų
- 80 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 sauja razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsinus perpjaukite pusiau ir išskobkite minkštimą. Kiaušinius suplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Apelsinų puseles mažiau nei per pusę pripildykite tešlos, apibarstykite razinomis (galima jas prieš tai pamirkyti pvz raudonam vyne), dėkite į ~180C orkaitę ir kepkite, kol gražiai parus. Galima tiekti karštus ar atšalusius.
Skanaus:)
Autorius: http://skonisirkvapas.blogspot.com