• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų
  • 80 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus perpjaukite pusiau ir išskobkite minkštimą. Kiaušinius suplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Apelsinų puseles mažiau nei per pusę pripildykite tešlos, apibarstykite razinomis (galima jas prieš tai pamirkyti pvz raudonam vyne), dėkite į ~180C orkaitę ir kepkite, kol gražiai parus. Galima tiekti karštus ar atšalusius.

    Skanaus:)

Autorius: http://skonisirkvapas.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų
  • 80 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus perpjaukite pusiau ir išskobkite minkštimą. Kiaušinius suplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Apelsinų puseles mažiau nei per pusę pripildykite tešlos, apibarstykite razinomis (galima jas prieš tai pamirkyti pvz raudonam vyne), dėkite į ~180C orkaitę ir kepkite, kol gražiai parus. Galima tiekti karštus ar atšalusius.

    Skanaus:)

Autorius: http://skonisirkvapas.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų