Puikiai atrodantis, lengvai pagaminamas ir skanus pyragas.
INGREDIENTAI:
- 370 gramų miltai
- 300 mililitrų pieno
- 4 vienetai kiaušinių
- 215 gramų cukraus
- 200 gramų sviesto
- 40 gramų kakavos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 žiupsnelis druskos
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirai atsidėti 15 g cukraus ir 50 g pieno šokolado masei.
- Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska.
- Sviestą išplakti su cukrumi, po truputį maišant supilti kiaušinius. Įberti truputį miltų mišinio, įpilti truputį pieno, maišyti. Tada vėl berti miltus, pilti pieną, maišyti.
- Kakavą ir šokolado masei atsidėtą piena ir cukrų sumaišyti. Į šią masę supilti apie pusę baltos tešlos, išmaišyti.
- Į kepimo indą pilti truputį baltos tešlos, ant jos truputį šokoladinės ir taip sluoksniuoti.
- Kepti 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
REKLAMA