INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 180 gramų margarino
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 6 valgomieji šaukštai džemo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persijokite miltus su kepimo milteliais ir cukrumi. Sumaišykite su minkštu margarinu ir suminkykite tešlą.
2/3 tešlos dėkite į kepimo formą, sudėkite džemą ir viršų užbarstykite likusios tešlos trupiniais.
Kepkite orkaitėje apie valandą laiko ir valgykite atvėsusį.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 180 gramų margarino
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 6 valgomieji šaukštai džemo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persijokite miltus su kepimo milteliais ir cukrumi. Sumaišykite su minkštu margarinu ir suminkykite tešlą.
2/3 tešlos dėkite į kepimo formą, sudėkite džemą ir viršų užbarstykite likusios tešlos trupiniais.
Kepkite orkaitėje apie valandą laiko ir valgykite atvėsusį.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI