INGREDIENTAI:
- 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės slyvų
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės rapsų aliejaus
- 1 stiklinė vandens (karštas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
- 0.5 stiklinės uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome sausus ingredientus: miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cukrų. Kitame dubenyje išmaišome aliejų su vandeniu. Tada sumaišome abi mases tarpusavyje.
Masę supilame į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi. Ant viršaus sudedame uogas bei slyvas.
Kepame 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą laiko.
Autorius: Beata
INGREDIENTAI:
- 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės slyvų
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės rapsų aliejaus
- 1 stiklinė vandens (karštas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
- 0.5 stiklinės uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome sausus ingredientus: miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cukrų. Kitame dubenyje išmaišome aliejų su vandeniu. Tada sumaišome abi mases tarpusavyje.
Masę supilame į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi. Ant viršaus sudedame uogas bei slyvas.
Kepame 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą laiko.
Autorius: Beata
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI