INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 60 gramų kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų raudonojo vyno
- 200 gramų sviesto
- 10 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vyną supilti į puodelį. Įberti kakavą ir cukrų, nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus.
Sviestą išplakti su kiaušiniais. Supilti jau pravėsusį vyno sirupą. Berti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti.
Supilti tešlą į indą ir kepti orkaitėje 40 min. 180 C.
Autorius: Eva
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 60 gramų kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų raudonojo vyno
- 200 gramų sviesto
- 10 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vyną supilti į puodelį. Įberti kakavą ir cukrų, nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus.
Sviestą išplakti su kiaušiniais. Supilti jau pravėsusį vyno sirupą. Berti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti.
Supilti tešlą į indą ir kepti orkaitėje 40 min. 180 C.
Autorius: Eva
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI