Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite sviestą (jį pirmiau išlydome), įmaišykite kepimo miltelius ir miltus. Gautą tešlą sudėkite į riebalais pateptą skardą. Paruoškite įdarą: pudingo miltelius išleisti su trupučiu šalto pieno ir supilti į likusį, užvirintą su cukrumi pieną ir maišant kaitinti iki kol sutirštės. Gauta pudingą supilti ant tešlos, supjaustyti ir uždėti ant viršaus persikus ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 20 min. Skanaus.
Pyragas su pudingu ir persikais
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
200 gramų persikų (konservuoti)
2 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek pudingo (1 pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite sviestą (jį pirmiau išlydome), įmaišykite kepimo miltelius ir miltus. Gautą tešlą sudėkite į riebalais pateptą skardą. Paruoškite įdarą: pudingo miltelius išleisti su trupučiu šalto pieno ir supilti į likusį, užvirintą su cukrumi pieną ir maišant kaitinti iki kol sutirštės. Gauta pudingą supilti ant tešlos, supjaustyti ir uždėti ant viršaus persikus ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 20 min. Skanaus.