Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti 1 šaukštelį vanilinio cukraus, aliejų, miltus, tarkuotas morkas, smulkintus ananasus bei kokoso drožles ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa. Tešlą išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusį praaušinti 15 min. ir apversti ant pjaustymo lentos. Kremui iki vientisos masės išsukti maskarponės sūrį, sviestą, cukraus pudrą, citrinos sultis bei 1 šaukštelį vanilinio cukraus. Pyrago viršų sulaistyti ananasų sultimis ir aptepti kremu. Apteptą pyragą palaikyti šaltai bent 3 val. Skanaus.
Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti 1 šaukštelį vanilinio cukraus, aliejų, miltus, tarkuotas morkas, smulkintus ananasus bei kokoso drožles ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa. Tešlą išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusį praaušinti 15 min. ir apversti ant pjaustymo lentos. Kremui iki vientisos masės išsukti maskarponės sūrį, sviestą, cukraus pudrą, citrinos sultis bei 1 šaukštelį vanilinio cukraus. Pyrago viršų sulaistyti ananasų sultimis ir aptepti kremu. Apteptą pyragą palaikyti šaltai bent 3 val. Skanaus.