Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, laikome 1 val. šaltai. Tešlą iškočiojame ir išklojame ja formos dugną. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kremui sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir citrinos sultis, supilame išbrinkintą, ištirpintą bei atvėsintą želatiną. Braškes supjaustome smulkiais gabalėliais ir atsargiai įmaišome į kremą. Paruoštą kremą sudedame ant iškepto pagrindo formoje bei laikome šaltai, kol gerai sustings. Puošiame šviežių braškių puselėmis bei cukraus pudra.
Autorius: milda
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus
100 gramų margarino
1 vienetas kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
200 gramų varškės
0.5 kilogramo braškių
100 gramų sviesto
200 gramų grietinės
20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, laikome 1 val. šaltai. Tešlą iškočiojame ir išklojame ja formos dugną. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kremui sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir citrinos sultis, supilame išbrinkintą, ištirpintą bei atvėsintą želatiną. Braškes supjaustome smulkiais gabalėliais ir atsargiai įmaišome į kremą. Paruoštą kremą sudedame ant iškepto pagrindo formoje bei laikome šaltai, kol gerai sustings. Puošiame šviežių braškių puselėmis bei cukraus pudra.