• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų varškės
  • 0.5 kilogramo braškių
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 20 gramų želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, laikome 1 val. šaltai. Tešlą iškočiojame ir išklojame ja formos dugną. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    Kremui sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir citrinos sultis, supilame išbrinkintą, ištirpintą bei atvėsintą želatiną. Braškes supjaustome smulkiais gabalėliais ir atsargiai įmaišome į kremą. Paruoštą kremą sudedame ant iškepto pagrindo formoje bei laikome šaltai, kol gerai sustings. Puošiame šviežių braškių puselėmis bei cukraus pudra.

Autorius: milda

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų varškės
  • 0.5 kilogramo braškių
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 20 gramų želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, laikome 1 val. šaltai. Tešlą iškočiojame ir išklojame ja formos dugną. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    Kremui sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir citrinos sultis, supilame išbrinkintą, ištirpintą bei atvėsintą želatiną. Braškes supjaustome smulkiais gabalėliais ir atsargiai įmaišome į kremą. Paruoštą kremą sudedame ant iškepto pagrindo formoje bei laikome šaltai, kol gerai sustings. Puošiame šviežių braškių puselėmis bei cukraus pudra.

Autorius: milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų