Išminkome tešlą ir padedame į šaldytuvą kokiai valandai. Po valandos išėmus tešlą, ją padalinti į dvi nelygias dalis. Didesnę tešlos dalį iškočiojame 5-7 mm storio lakštą ir išklojame į truputį miltais pabarstytą arba aliejumi pateptą skardą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputį pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę pilame ant iškočioto lakšto. Iš likusios tešlos darome gėlytes arba užtarkuojame burokine tarka. Kepame apie 1 valandą.
Išminkome tešlą ir padedame į šaldytuvą kokiai valandai. Po valandos išėmus tešlą, ją padalinti į dvi nelygias dalis. Didesnę tešlos dalį iškočiojame 5-7 mm storio lakštą ir išklojame į truputį miltais pabarstytą arba aliejumi pateptą skardą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputį pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę pilame ant iškočioto lakšto. Iš likusios tešlos darome gėlytes arba užtarkuojame burokine tarka. Kepame apie 1 valandą.