• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    3-4 kriaušės
    1 stiklinė lazdynų riešutų
    1 indelis kondensuoto pieno
    cinamono

    Išminkome tešlą ir padedame į šaldytuvą kokiai valandai. Po valandos išėmus tešlą, ją padalinti į dvi nelygias dalis. Didesnę tešlos dalį iškočiojame 5-7 mm storio lakštą ir išklojame į truputį miltais pabarstytą arba aliejumi pateptą skardą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputį pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę pilame ant iškočioto lakšto. Iš likusios tešlos darome gėlytes arba užtarkuojame burokine tarka. Kepame apie 1 valandą.

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    3-4 kriaušės
    1 stiklinė lazdynų riešutų
    1 indelis kondensuoto pieno
    cinamono

    Išminkome tešlą ir padedame į šaldytuvą kokiai valandai. Po valandos išėmus tešlą, ją padalinti į dvi nelygias dalis. Didesnę tešlos dalį iškočiojame 5-7 mm storio lakštą ir išklojame į truputį miltais pabarstytą arba aliejumi pateptą skardą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputį pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę pilame ant iškočioto lakšto. Iš likusios tešlos darome gėlytes arba užtarkuojame burokine tarka. Kepame apie 1 valandą.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų