Aš dar dėjau razinų, bet galima dėti ko tik norite ir ką mėgstate (pvz. aguonų, obuolių, riešutų ir t.t.). Sviestą ištirpinti ant ugnies, sudėti kakavą ir suberti cukrų, maišant laukti iki užvirimo, atvėsinti. Tik neišsigąsti jeigu bus labai kieta ir sausa, kai viską sumaišysite viskas bus gerai. Sumaišyti kiaušinių trynius, pieną, kepimo miltelius ir miltus. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus. Tada viską sumaišyti, pridėti razinų ar kokių kitų Jūsų mėgstamų ingredientų. Kepimo formą patepti aliejumi ir pabarstyti džiūvėsiais, kepti apie 40 min. 200 laipsnių orkaitėje. Skanaus. Skaniausia valgyti atvėsintą.
Autorius: Margarita
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 sauja džiūvesėlių (malti)
0.5 stiklinės pieno
1 valgomasis šaukštas aliejaus
200 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aš dar dėjau razinų, bet galima dėti ko tik norite ir ką mėgstate (pvz. aguonų, obuolių, riešutų ir t.t.). Sviestą ištirpinti ant ugnies, sudėti kakavą ir suberti cukrų, maišant laukti iki užvirimo, atvėsinti. Tik neišsigąsti jeigu bus labai kieta ir sausa, kai viską sumaišysite viskas bus gerai. Sumaišyti kiaušinių trynius, pieną, kepimo miltelius ir miltus. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus. Tada viską sumaišyti, pridėti razinų ar kokių kitų Jūsų mėgstamų ingredientų. Kepimo formą patepti aliejumi ir pabarstyti džiūvėsiais, kepti apie 40 min. 200 laipsnių orkaitėje. Skanaus. Skaniausia valgyti atvėsintą.