• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai aguonų
  • 150 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
    Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus.
    Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas.
    Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.

Autorius: Marta

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai aguonų
  • 150 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
    Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus.
    Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas.
    Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.

Autorius: Marta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų