Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus. Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas. Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.
Autorius: Marta
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai aguonų
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
200 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus. Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas. Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.