Purūs, sotūs, be galo skanūs ir itin lengvai paruošiami bananų blynai - puikus pasirinkimas lėtiems savaitgalio pusryčiams!
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bananų (3 vnt)
- 260 gramų kvietinių miltų
- 180 mililitrų pieno
- 1 vienetas kiaušinių
- 45 gramai sviesto
- 4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpdykite sviestą ir palikite atvėsti.
- Šakute sutrinkite bananus.
- Giliame inde sumaišykite miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.
- Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, trintus bananus ir atvėsusį sviestą.
- Į miltų mišinį supilkite kiaušinio, pieno ir sviesto plakinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Svarbu nepermaišyti, nes blynai nebus tokie purūs. Palikite tešlą pastovėti 10 minučių. Vėliau dar kartą pamaišykite.
- Kepkite keptuvėje. Papildomų riebalų nereikia, nebent matote, kad blynai svyla prie keptuvės dugno.
- Patiekite su griežinėliais pjaustytu bananu ir plakta grietinėle. Skanaus!
REKLAMA