Supjaustome kiaulieną kubeliais, pasūdome ir apkepame.
Morkas sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, išspaudžiame česnaką ir viską sudedame į puodą kartu su apkepta mėsa ir išvirtomis pupelėmis. Pagardiname prieskoniais ir troškiname. Troškiniui sutirštinti dedame miltų ir troškiname apie valandą laiko. Baigus troškintis apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Autorius: Erika
INGREDIENTAI:
2 vienetai česnakų (galvos)
šiek tiek krapų (sūdyti)
2 stiklinės pupelių
1 vienetas svogūnų (didelis)
0.5 kilogramo kiaulienos (šoninė)
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
250 mililitrų pomidorų padažo (kiniškas)
šiek tiek druskos
šiek tiek kario
šiek tiek citrinpipirių
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame pupeles pasūdytame vandenyje.
Supjaustome kiaulieną kubeliais, pasūdome ir apkepame.
Morkas sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, išspaudžiame česnaką ir viską sudedame į puodą kartu su apkepta mėsa ir išvirtomis pupelėmis. Pagardiname prieskoniais ir troškiname. Troškiniui sutirštinti dedame miltų ir troškiname apie valandą laiko. Baigus troškintis apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.