Papildomai kremui reikės: mandarino 4 šaukštų grietinės jogurto indelio 0,5 stiklinės cukraus pudros 50 g lydyto sviesto cinamono
Supilame cukrų, cukraus pudrą, dedame sviestą, mušame kiaušinius, tada supilame miltus, ant jų - kepimo miltelius. Tada pašildome pieną ir jį užpilame ant kepimo miltelių, kad suputotų. Viską gerai išmaišome su šaukštu ar rankos pagalba. Tada skardą išklokite folija, patepkite margarinu ar sviestu, pilkite masę į kepimo indą, bet ne visą. Pasilikite kokius 5 gerus šukštus tešlos. Tada kepkite 220 C orkaiteje apie 15 min, kol padas sukietės. Išimkite, sudėkite persikų riekeles šiek tiek paspausdami į vidų ir užpilkite likusią tešlą. Persikai neturi visiškai užsidengti. Kepkite tol kol iškeps. Kremas: Lydytą sviestą, grietinę, jogurtą, mandarino sultis, cukraus pudrą gerai gerai išsukame. Kai pyragas atvėsta, ant jo pilame kremą ir pastatome šaltai. Papuošti galite cinamonu. Kitą dieną būna dar skasnesnis!
Autorius: Liucija
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus pudros
1 stiklinė cukraus
šiek tiek persikų (konservuoti)
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1/3 stiklinės pieno
50 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai kremui reikės: mandarino 4 šaukštų grietinės jogurto indelio 0,5 stiklinės cukraus pudros 50 g lydyto sviesto cinamono
Supilame cukrų, cukraus pudrą, dedame sviestą, mušame kiaušinius, tada supilame miltus, ant jų - kepimo miltelius. Tada pašildome pieną ir jį užpilame ant kepimo miltelių, kad suputotų. Viską gerai išmaišome su šaukštu ar rankos pagalba. Tada skardą išklokite folija, patepkite margarinu ar sviestu, pilkite masę į kepimo indą, bet ne visą. Pasilikite kokius 5 gerus šukštus tešlos. Tada kepkite 220 C orkaiteje apie 15 min, kol padas sukietės. Išimkite, sudėkite persikų riekeles šiek tiek paspausdami į vidų ir užpilkite likusią tešlą. Persikai neturi visiškai užsidengti. Kepkite tol kol iškeps. Kremas: Lydytą sviestą, grietinę, jogurtą, mandarino sultis, cukraus pudrą gerai gerai išsukame. Kai pyragas atvėsta, ant jo pilame kremą ir pastatome šaltai. Papuošti galite cinamonu. Kitą dieną būna dar skasnesnis!