• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai kiaušinių
  • 500 mililitrų cukraus
  • 650 mililitrų miltai (kvietiniai )
  • 4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 250 gramų sviesto ( 82% riebumo )
  • 250 mililitrų pieno
  • 50 gramų vyšnių ( šaldytos be kauliukų )
  • 100 gramų glajaus ((balto šokolado) DR.OETKER)
  • 100 gramų glajaus ((pieniško šokolado) DR.OETKER)
  • 1 žiupsnelis cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai kiaušinių
  • 500 mililitrų cukraus
  • 650 mililitrų miltai (kvietiniai )
  • 4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 250 gramų sviesto ( 82% riebumo )
  • 250 mililitrų pieno
  • 50 gramų vyšnių ( šaldytos be kauliukų )
  • 100 gramų glajaus ((balto šokolado) DR.OETKER)
  • 100 gramų glajaus ((pieniško šokolado) DR.OETKER)
  • 1 žiupsnelis cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 30

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ir cukrų išplakti iki baltumo. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 o C temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
  2. Kepinį perpjauti pusiau į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.

Autorius: Alma K.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų