850 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių)
150 gramų svogūnų
100 gramų makaronų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūną. Smulkiai supjaustykite ir česnaką. Morkas sutarkuokite, o bazilikus sukapokite. Pomidorus (kartu su sultimis) sutrinkite. Įpilkite kelis šlakelius aliejau į puodą. Kai įkais, sudėkite svogūną, česnaką ir pakepinkite 1-2 minutes. Po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 2 minutes. Tuomet supilkite sutrintus pomidorus ir troškinkite 5-7 minutes. Sudėkite bazilikus ir 100 ml verdančio vandens. Patroškinkite dar 2-3 minutes. Sriubą sutrinkite. Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Po to nupilkite vandenį ir sudėkite į sriubą. Išmaišykite ir galite pietauti :)
Autorius: Danguolė
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų morkų
850 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių)
150 gramų svogūnų
100 gramų makaronų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūną. Smulkiai supjaustykite ir česnaką. Morkas sutarkuokite, o bazilikus sukapokite. Pomidorus (kartu su sultimis) sutrinkite. Įpilkite kelis šlakelius aliejau į puodą. Kai įkais, sudėkite svogūną, česnaką ir pakepinkite 1-2 minutes. Po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 2 minutes. Tuomet supilkite sutrintus pomidorus ir troškinkite 5-7 minutes. Sudėkite bazilikus ir 100 ml verdančio vandens. Patroškinkite dar 2-3 minutes. Sriubą sutrinkite. Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Po to nupilkite vandenį ir sudėkite į sriubą. Išmaišykite ir galite pietauti :)