• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti be odelės)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek batono (prancūziškas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 200 mililitrų grietinės
  • šiek tiek sultinio (vištienos Knorr Buljonetės, 1 indelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
  • 200 gramų mocarelos sūrio (rutuliukais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinti 1 litrą vandens ir ištirpinti jame sultinio pakelį.
    Susmulkinti česnakus ir pakepinti įkaitintame aliejuje, tuomet pilti į keptuvę pomidorus ir patroškinti apie 5 minutes.
    Tuomet viską pilti į puodą su sultiniu ir sutrinti sriubą smulkintuvu.
    Toliau sriubą virti apie 10 minučių.
    Tuomet pilti grietinę, pagardinti druska bei pipirais ir, viską išmaišius, pilstyti į sriubai skirtus dubenėlius.
    Ant viršaus barstyti smulkintas petražoles ir pagardinti macarelos sūrio rutuliukais.
    Patiekti sriubą su skrebučiais, kurie gaminami taip: riekelėmis supjaustomas prancūziškas batonas, sviestas sumaišomas su čiobreliais, raudonėliais bei smulkintais česnakais.
    Sviestu ištepamos abi batono riekelių pusės ir dedama į kepimo skardą.
    Skrebučiai kepami 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 10 minučių, kol gražiai aprunda.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti be odelės)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek batono (prancūziškas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 200 mililitrų grietinės
  • šiek tiek sultinio (vištienos Knorr Buljonetės, 1 indelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
  • 200 gramų mocarelos sūrio (rutuliukais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinti 1 litrą vandens ir ištirpinti jame sultinio pakelį.
    Susmulkinti česnakus ir pakepinti įkaitintame aliejuje, tuomet pilti į keptuvę pomidorus ir patroškinti apie 5 minutes.
    Tuomet viską pilti į puodą su sultiniu ir sutrinti sriubą smulkintuvu.
    Toliau sriubą virti apie 10 minučių.
    Tuomet pilti grietinę, pagardinti druska bei pipirais ir, viską išmaišius, pilstyti į sriubai skirtus dubenėlius.
    Ant viršaus barstyti smulkintas petražoles ir pagardinti macarelos sūrio rutuliukais.
    Patiekti sriubą su skrebučiais, kurie gaminami taip: riekelėmis supjaustomas prancūziškas batonas, sviestas sumaišomas su čiobreliais, raudonėliais bei smulkintais česnakais.
    Sviestu ištepamos abi batono riekelių pusės ir dedama į kepimo skardą.
    Skrebučiai kepami 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 10 minučių, kol gražiai aprunda.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų