400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
400 gramų pupelių (konservuotos)
150 gramų svogūnų (arba porai)
300 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną arba porą susmulkinkite. Dešreles supjaustykite griežinėliais, o bulves - kubeliais. Pomidorus su trinkite (skysčio nenupilkite, jo irgi reikės). Užvirinkite puode 3-3,5 l vandens ir pridėkite bulvių. Virkite apie 5 minutes. Po to sudėkite dešreles, pupeles, trintus pomidorus su skysčiu, svogūną/porą, prieskonių ir virkite apie 10 minučių. Po to sudėkite šviežio čiobrelio šakeles ir virkite dar 5-7 minutes. Skanaus :)
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
700 gramų bulvių
5 vienetai čiobrelių (šakelės)
šiek tiek juodųjų pipirų
400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
400 gramų pupelių (konservuotos)
150 gramų svogūnų (arba porai)
300 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną arba porą susmulkinkite. Dešreles supjaustykite griežinėliais, o bulves - kubeliais. Pomidorus su trinkite (skysčio nenupilkite, jo irgi reikės). Užvirinkite puode 3-3,5 l vandens ir pridėkite bulvių. Virkite apie 5 minutes. Po to sudėkite dešreles, pupeles, trintus pomidorus su skysčiu, svogūną/porą, prieskonių ir virkite apie 10 minučių. Po to sudėkite šviežio čiobrelio šakeles ir virkite dar 5-7 minutes. Skanaus :)