Svogūnai ir morkos susmulkinami ir pakepinami su šaukštu sviesto ir miltais. Sudedamas pomidorų padažas, išmaišoma ir praskiedus karštu sultiniu pavirinama 8-10 min. Kai padažas bus paruoštas, įberiama druskos sudedamas likęs sviestas ir gerai išmaišoma. Tinka keptai mėsai, maltiniams. Skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų (nedidelė)
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
0.5 stiklinės pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai sviesto
250 mililitrų sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir morkos susmulkinami ir pakepinami su šaukštu sviesto ir miltais. Sudedamas pomidorų padažas, išmaišoma ir praskiedus karštu sultiniu pavirinama 8-10 min. Kai padažas bus paruoštas, įberiama druskos sudedamas likęs sviestas ir gerai išmaišoma. Tinka keptai mėsai, maltiniams. Skanaus!