• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 250 mililitrų sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnai ir morkos susmulkinami ir pakepinami su šaukštu sviesto ir miltais. Sudedamas pomidorų padažas, išmaišoma ir praskiedus karštu sultiniu pavirinama 8-10 min. Kai padažas bus paruoštas, įberiama druskos sudedamas likęs sviestas ir gerai išmaišoma. Tinka keptai mėsai, maltiniams. Skanaus!

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 250 mililitrų sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnai ir morkos susmulkinami ir pakepinami su šaukštu sviesto ir miltais. Sudedamas pomidorų padažas, išmaišoma ir praskiedus karštu sultiniu pavirinama 8-10 min. Kai padažas bus paruoštas, įberiama druskos sudedamas likęs sviestas ir gerai išmaišoma. Tinka keptai mėsai, maltiniams. Skanaus!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų