INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 0.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
- 1 stiklinė sultinio (mėsos)
- 0.5 stiklinės grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti švieži virti grybai ir svogūnas pakepinami riebaluose ir sudedami į pagamintą pomidorų padažą iš likusių ingridientų. Pagal skonį pridedama juodųjų pipirų, druskos, česnako. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.
REKLAMA