• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai pomidorų pastos
  • 500 gramų svogūnų
  • 6 vienetai pipirai (žirneliais)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1500 mililitrų vandens
  • 100 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai pomidorų pastos
  • 500 gramų svogūnų
  • 6 vienetai pipirai (žirneliais)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1500 mililitrų vandens
  • 100 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į stiklainių dugną sudedam lauro lapus, pipirus.
    Pomidorus bei svogūnus supjaustome. Želatina užpilame 100g vandens ir paliekame išbrinkti.
  2. Į stiklainius sudedam sluoksniais svogūnus ir pomidorus.
  3. Žėlatina ištirpiname ant silpnos ugnies. Iš išvardintų ingridientu išviriame užpilą, supilam želatiną.
  4. Užpila supilstome į stiklainius, kad apsemtu pomidorus.
  5. Sterilizuojame 10min. Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų