INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 6 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1/3 stiklinės pieno
- 2 valgomieji šaukštai pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 4/5 stiklinės grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apkepo indas ištepamas sviestu, pabarstomas džiūvėsėliais, dedama eilė griežinėliais supjaustytų pomidorų, apibarstytų druska, pipirais, virtais sukapotais pakepintais grybais, svogūnais, tarkuotu sūriu, džiūvėsėliais. Viską susluoksniavus, užpilami su pienu išplakti kiaušiniai. Ant viršaus užberiama tarkuoto sūrio ir palaistoma sviesto. Apkepama orkaitėje. Tiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė, pabarstyti petražolių lapeliais.
REKLAMA