• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 2 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 180 gramų žirnių (šaldyti)
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 100 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode įkaitinti aliejų ir jame kepti kepenėles apie 3 min.
    Svogūnus ir česnaką susmulkinti ir sumesti ant kepenėlių. Dar pakepinti 3 min.
    Tada sudėti pomidorų pastą, patroškinti 3 min.
    Po 3 min. sudėti ryžius ir žirnelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, užvirinti, uždengti ir virti, kol bus gatavi ryžiai.

Autorius: A.B.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 2 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 180 gramų žirnių (šaldyti)
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 100 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode įkaitinti aliejų ir jame kepti kepenėles apie 3 min.
    Svogūnus ir česnaką susmulkinti ir sumesti ant kepenėlių. Dar pakepinti 3 min.
    Tada sudėti pomidorų pastą, patroškinti 3 min.
    Po 3 min. sudėti ryžius ir žirnelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, užvirinti, uždengti ir virti, kol bus gatavi ryžiai.

Autorius: A.B.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų