Puode įkaitinti aliejų ir jame kepti kepenėles apie 3 min. Svogūnus ir česnaką susmulkinti ir sumesti ant kepenėlių. Dar pakepinti 3 min. Tada sudėti pomidorų pastą, patroškinti 3 min. Po 3 min. sudėti ryžius ir žirnelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, užvirinti, uždengti ir virti, kol bus gatavi ryžiai.
Autorius: A.B.
INGREDIENTAI:
1 česnakų
2 stiklinės ryžių
1 vienetas svogūnų
180 gramų žirnių (šaldyti)
500 gramų vištienos kepenėlių
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
100 gramų aliejaus
100 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode įkaitinti aliejų ir jame kepti kepenėles apie 3 min. Svogūnus ir česnaką susmulkinti ir sumesti ant kepenėlių. Dar pakepinti 3 min. Tada sudėti pomidorų pastą, patroškinti 3 min. Po 3 min. sudėti ryžius ir žirnelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, užvirinti, uždengti ir virti, kol bus gatavi ryžiai.