REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 60
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną ir sviestą pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol pienas įkais, o sviestas ištirps.
- Dubenyje sumaišykite cukrų ir miltus.
- Įberkite cukraus - miltų mišinį į karštą pieną ir toliau kaitinkite, įmuškite kiaušinius, bei nuolat maišykite mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo kraštų ir susiformuos į gabalą.
- Nukelkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite (5-10 minučių).
- Dėkite tešlą į konditerinį maišelį, ant kepimo popieriaus išklotų skardų išspauskite sausainius.
- Kepkite įkaitintoje iki 200ºC orkaitėje (180ºC orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 minučių, kol sausainiai pakils ir pagels. Skanaus!
REKLAMA