• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 30 gramų krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 20 gramų pieniško šokolado (drožlės)
  • 250 gramų varškės
  • 50 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 250 ml vandens užvirinti su sviestu ar margarinu.
    Puodą nukelti nuo viryklės, suberti miltų bei krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas.
    Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno.
    Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti kiaušinius.
    Kai tešla ima blizgėti ir sunkiai varva nuo šaukšto, kiaušinių pakanka.
    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
    Į ataušusią tešlą įmaišyti kepimo miltelius.
    Dviem šaukštais suformuoti nedidelio dydžio tešlos rutuliukus ir juos išdėliuoti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
    Kepti 25-30 min.
    Per pirmąsias 15-20 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nusukristų.
    Iškepusių pyragėlių viršų tuojau pat nupjauti ir viską ataušinti.
    Įdarui varškę sumaišyti su giretinėle, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
    Varškės masę įdėti į pyragaičius ir pabarstyti šokolado drožlėmis.
    Uždėti pyragėlių viršų.
    Labai paprastas, greitas ir labai skanus desertas.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 30 gramų krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 20 gramų pieniško šokolado (drožlės)
  • 250 gramų varškės
  • 50 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 250 ml vandens užvirinti su sviestu ar margarinu.
    Puodą nukelti nuo viryklės, suberti miltų bei krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas.
    Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno.
    Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti kiaušinius.
    Kai tešla ima blizgėti ir sunkiai varva nuo šaukšto, kiaušinių pakanka.
    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
    Į ataušusią tešlą įmaišyti kepimo miltelius.
    Dviem šaukštais suformuoti nedidelio dydžio tešlos rutuliukus ir juos išdėliuoti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
    Kepti 25-30 min.
    Per pirmąsias 15-20 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nusukristų.
    Iškepusių pyragėlių viršų tuojau pat nupjauti ir viską ataušinti.
    Įdarui varškę sumaišyti su giretinėle, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
    Varškės masę įdėti į pyragaičius ir pabarstyti šokolado drožlėmis.
    Uždėti pyragėlių viršų.
    Labai paprastas, greitas ir labai skanus desertas.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų