INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 5.5 stiklinės kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 ir 3/4 stiklinės vandens (šiltas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite vandenį, džiūvesėlius ir cukrų. Šiek tiek palikite kol išbrinks.
Tuomet sumaišykite su miltais ir minkykite kol gausis tešla. Ją padalinkite į 12 skritulių. Skritulius iškočiokite iki 5-7 mm storio. Gautus blynus sudėkite ant miltais pabarstytos lėkštės ir palikit etaip valandą.
Į įkaitintą orkaitę sudėkite pitas ant apatinės lentynėlės ir pakepkite 5 min. Duona turi būti kreminės spalvos. Galima valgyti karštą.
REKLAMA