• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 75 gramai pistacijų
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 200 mililitrų grietinėlės (35%)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pistacijas sumalti į smulkius grūdelius.
    Pistacijų grūdelius sumaišyti su cukrumi ir grietinėle. Užkaisti ant vidutinės ugnies ir virti tol, kol ištirps cukrus. Nukėlus nuo ugnies šiek tiek ataušinti.
    Į šiek tiek šiltą pistacijų masę dėti trynius po vieną pastoviai maišant. Užkaisti masę ant silpnos ugnies ir kaitinti, kol masė bus karšta, bet neužvirinti.
    Gatavą pistacijų kremą perspausti per sietelį ir sudėti į desertinius indelius. Uždengti plėvele ir pastatyti į šaldytuvą 2 valandoms.
    Patiekti šaltą, papuošti plakta grietinėle ir nesmulkintomis pistacijomis.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 75 gramai pistacijų
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 200 mililitrų grietinėlės (35%)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pistacijas sumalti į smulkius grūdelius.
    Pistacijų grūdelius sumaišyti su cukrumi ir grietinėle. Užkaisti ant vidutinės ugnies ir virti tol, kol ištirps cukrus. Nukėlus nuo ugnies šiek tiek ataušinti.
    Į šiek tiek šiltą pistacijų masę dėti trynius po vieną pastoviai maišant. Užkaisti masę ant silpnos ugnies ir kaitinti, kol masė bus karšta, bet neužvirinti.
    Gatavą pistacijų kremą perspausti per sietelį ir sudėti į desertinius indelius. Uždengti plėvele ir pastatyti į šaldytuvą 2 valandoms.
    Patiekti šaltą, papuošti plakta grietinėle ir nesmulkintomis pistacijomis.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų