Salotų pagaminimas tetrunka 10 min (ar net mažiau), kol visas daržoves susipjaustai, sumaišai ir išdėlioji lėkštėse. Ir viskas – galima valgyti! Šios salotos kilusios iš Ispanijos Andalūzijos regiono, bet visoje Ispanijoje galima rasti pačių įvairiausių Pipirrana salotų variacijų. Aš pasirinkau gana tradicinį – su tunu. Salotas galite patiekti su skrebučiu, česnakiniu prancūzišku batonu ar tiesiog valgyti vienas.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 320 gramų konservuoto tuno
- 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 2 vienetai pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas žaliosios paprikos (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas raudonosios paprikos (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas mėlynasis svogūnas (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas agurkų (didelis)
- 3.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
- 1.5 valgomojo šaukšto baltojo vyno acto
- šiek tiek druskos
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 4
REKLAMA