INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių (žalieji)
- 1 vienetas salierų (stiebai)
- 1/4 stiklinės svogūnų (saldūs, smulkinti)
- 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
- 1/4 stiklinės majonezo
- šiek tiek druskos
- 1/4 stiklinės grietinės
- 0.5 stiklinės razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės maždaug 3 pitų.
Virtas vištos krūtinėles supjaustyti kubeliais.
Saliero stiebą susmulkinti.
Obuolius, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais.
Viską sumaišyti viename dubenyje su svogūnais, razinomis, grietine, majonezu, kariu, druska bei pipirais.
Paruoštas salotas sudėti į pitas.
Skanaus.
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių (žalieji)
- 1 vienetas salierų (stiebai)
- 1/4 stiklinės svogūnų (saldūs, smulkinti)
- 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
- 1/4 stiklinės majonezo
- šiek tiek druskos
- 1/4 stiklinės grietinės
- 0.5 stiklinės razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės maždaug 3 pitų.
Virtas vištos krūtinėles supjaustyti kubeliais.
Saliero stiebą susmulkinti.
Obuolius, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais.
Viską sumaišyti viename dubenyje su svogūnais, razinomis, grietine, majonezu, kariu, druska bei pipirais.
Paruoštas salotas sudėti į pitas.
Skanaus.
Autorius: Gražina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI