• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1.5 kilogramo vištienos blauzdelių
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • 5 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui sudedame į dubinėlį majonezą, ketčiupą, sutriname česnaką, įbarstome smulkintus krapus, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišome.
    Blauzdeles perplauname ir ištriname pasigamintu padažu.
    Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 35-45 min., kol gražiai apskrus.
    Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis.
    Pigu, skanu ir greita!
    Skanaus!

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1.5 kilogramo vištienos blauzdelių
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • 5 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui sudedame į dubinėlį majonezą, ketčiupą, sutriname česnaką, įbarstome smulkintus krapus, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišome.
    Blauzdeles perplauname ir ištriname pasigamintu padažu.
    Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 35-45 min., kol gražiai apskrus.
    Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis.
    Pigu, skanu ir greita!
    Skanaus!

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų