Marinatui sudedame į dubinėlį majonezą, ketčiupą, sutriname česnaką, įbarstome smulkintus krapus, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišome. Blauzdeles perplauname ir ištriname pasigamintu padažu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 35-45 min., kol gražiai apskrus. Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis. Pigu, skanu ir greita! Skanaus!
Autorius: Gerda
INGREDIENTAI:
6 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
1.5 kilogramo vištienos blauzdelių
5 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
5 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatui sudedame į dubinėlį majonezą, ketčiupą, sutriname česnaką, įbarstome smulkintus krapus, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišome. Blauzdeles perplauname ir ištriname pasigamintu padažu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 35-45 min., kol gražiai apskrus. Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis. Pigu, skanu ir greita! Skanaus!