Kiaulieną supjaustykite nedideliais kubeliais. Sutrinkite česnaką, rozmariną susmulkinkite ir kartu su druska ir pipirais įtrinkite mėsą. Užpilkite mėsą aliejumi. Marinuokite apie 1-2 valandas. Kepkite šašlykinėje ar griliuje.
Autorius: Erika
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
2 vienetai rozmarino (šakelės)
500 gramų kiaulienos
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite nedideliais kubeliais. Sutrinkite česnaką, rozmariną susmulkinkite ir kartu su druska ir pipirais įtrinkite mėsą. Užpilkite mėsą aliejumi. Marinuokite apie 1-2 valandas. Kepkite šašlykinėje ar griliuje.