INGREDIENTAI:
- šiek tiek imbierų (maltas)
- šiek tiek kardamono (maltas)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 3 valgomieji šaukštai migdolų (smulkinti)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 50 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
- 20 gramų cukatų (apelsininės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atidėti šaukštą medaus, likusį ištirpinti su sviestu.
Cukatas supjaustyti smulkiais kubeliais.
Miltus sumaišyti su cukatomis, migdolais, kardamonu, imbieru, supilti medaus ir sviesto mišinį, išminkyti tešlą ir palikti 2 valandoms.
Iš tešlos suformuoti apie 30 nedidelių rutuliukų, juos truputėlį suploti. Išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 20 minučių kepti 180 laipsniu įkaitintoje orkaitėje.
Likusį medų 5 minutes pavirinti su citrinų sultimis.
Ištrauktus pyragaičius aptepti medumi ir pabarstyti kokoso drožlėmis.
REKLAMA