• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek kardamono (maltas)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 valgomieji šaukštai migdolų (smulkinti)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 50 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
  • 20 gramų cukatų (apelsininės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atidėti šaukštą medaus, likusį ištirpinti su sviestu.
    Cukatas supjaustyti smulkiais kubeliais.
    Miltus sumaišyti su cukatomis, migdolais, kardamonu, imbieru, supilti medaus ir sviesto mišinį, išminkyti tešlą ir palikti 2 valandoms.
    Iš tešlos suformuoti apie 30 nedidelių rutuliukų, juos truputėlį suploti. Išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 20 minučių kepti 180 laipsniu įkaitintoje orkaitėje.
    Likusį medų 5 minutes pavirinti su citrinų sultimis.
    Ištrauktus pyragaičius aptepti medumi ir pabarstyti kokoso drožlėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų