• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos ir jautienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sudėti jautieną, kaulieną, kaušinį, išspaustus česnakus, susmulkintą svogūną, pipirus, druską, prieskonius ir sudrėkintas baltos duonos riekeles. Viską gerai išminkyti. Kepimo formą padengti folija, pašlakstyti aliejumi ir iš masės suvoliotus ir šiek tiek paplotus rutulėlius dėti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti kol gražiai parus. Tada ištraukti ir apibarstyti rupia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5 minutėms.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos ir jautienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sudėti jautieną, kaulieną, kaušinį, išspaustus česnakus, susmulkintą svogūną, pipirus, druską, prieskonius ir sudrėkintas baltos duonos riekeles. Viską gerai išminkyti. Kepimo formą padengti folija, pašlakstyti aliejumi ir iš masės suvoliotus ir šiek tiek paplotus rutulėlius dėti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti kol gražiai parus. Tada ištraukti ir apibarstyti rupia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5 minutėms.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų