Į dubenį sudėti jautieną, kaulieną, kaušinį, išspaustus česnakus, susmulkintą svogūną, pipirus, druską, prieskonius ir sudrėkintas baltos duonos riekeles. Viską gerai išminkyti. Kepimo formą padengti folija, pašlakstyti aliejumi ir iš masės suvoliotus ir šiek tiek paplotus rutulėlius dėti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti kol gražiai parus. Tada ištraukti ir apibarstyti rupia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5 minutėms.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
500 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai batono (riekelės)
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienos ir jautienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėti jautieną, kaulieną, kaušinį, išspaustus česnakus, susmulkintą svogūną, pipirus, druską, prieskonius ir sudrėkintas baltos duonos riekeles. Viską gerai išminkyti. Kepimo formą padengti folija, pašlakstyti aliejumi ir iš masės suvoliotus ir šiek tiek paplotus rutulėlius dėti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti kol gražiai parus. Tada ištraukti ir apibarstyti rupia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5 minutėms.