• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (kepenėlės)
  • 1 vienetas baklažanų
  • 300 gramų grybų
  • 1 galva svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 0.5 vieneto paprikų (aitrioji)
  • 1 pundelis žalumynų
  • 2 stiklinės sojos padažo
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (kepenėlės)
  • 1 vienetas baklažanų
  • 300 gramų grybų
  • 1 galva svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 0.5 vieneto paprikų (aitrioji)
  • 1 pundelis žalumynų
  • 2 stiklinės sojos padažo
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
  2. Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
  3. Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
  4. Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3min.
  5. Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
  6. Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
  7. Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų