INGREDIENTAI:
- 100 gramų margarino
- 100 gramų kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio acto
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išminkoma trapi tešla iš pateiktų ingredientų.
Paruošiamas įdaras iš šių ingredientų: 100 g lašiniukų, 150 g fermentinio sūrio, stiklinė grietinės, 2 pomidorai, 2 kiaušiniai, šaukštelis bulvių krakmolo, truputį muskato riešuto, druskos, pipirų, petražolių lapelių.
Ant tešlos lakšto lygiai paskleidžiami lašiniukų spirgučiai, sūrio gabalėliai, pomidorų griežinėliai, pakepinti svogūnai. Kiaušiniai, grietinė, krakmolas, tarkuotas muskato riešutas, malti pipirai gerai išmaišomi ir supilami ant viršaus. Kepama 30—40 min. orkaitėje. Atvėsęs puošiamas pomidorais, petražolių lapeliais.
REKLAMA